top of page
Ann%20B1559.CR2_edited.jpg

Vill du komma i kontakt med Atelier Bexelius?

Ring: 0707-25 44 54

Maila: ann@bexelius.net

Varje hus är ett dynamiskt samarbete där volymen, ljuset och funktionen ska vara självklara delar i ett resultat där helheten blir något mycket mer. När alla skisser förankrats, ritningar och beskrivningar är genomarbetade, reglar spikats och takstolar rests och när rör, ledningar och don är på plats är det den sköna självklarheten som visar att det var så här det hela tiden var tänkt att bli.

 

Varje plagg är ett noggrant handarbete där varje maska bygger upp plaggets konstruktion och tråden målar fram mönstret. För varje varv dras släden över nålbädden och för en ny färg i tyget, träs en ny tråd genom maskinen. Maskor flyttas för hand för att forma intag och ökningar, göra hålmönster och sticka ihop olika delar. Vissa plagg får handstickade detaljer. Det är en långsam process som gör varje plagg laddat med omtanke, redo att bli buret vidare.

 

Atelier Bexelius tror bara på naturliga och hållbara material, både för det vi klär oss i och det vi bor i.

Vi erbjuder kunden en kunskap om goda arkitektoniska kvaliteter, flexibla rumsligheter och sunda material. Att göra medvetna val genom skissprocessen ger en grund inte bara för för bra byggnadssätt utan för lång framtida användning med anpassningsmöjligheter av huset. Med lång användningsmöjlighet och attraktionskraft ska en bra miljö ge tillbaka till sin yttre omgivning och erbjuda människor rekreation, hälsa och möjlighet til möten.

Vill du veta mer om Atelier Bexelius, klä dig i ett hantverk eller utveckla en ny bostad, göra en utställning eller annan gestaltad miljö tillsammans, hör av dig till ann@bexelius.net

Välkommen!

bottom of page